20 d’abril 2009

ÉS NADAL A REYKJAVÍK!

Tot i que ho tenia molt clar de feia dies, venint cap a la universitat he estat dubtant sobre el títol ja que he trobat amb gran alegria que la "ciutat" de Reykjavík és verda (fa 3 dies no n'era) gràcies als 2 dies de pluja intensa i vent increíble.

Però un cop he trevessat Miklabraut, he comprobat que només la banda dreta de la carretera i el "bosc del Marc" eren verds, així que:



ÉS NADAL A REYKJAVÍK!
Sí, sí, com llegiu; a Reykajvík encara dura el nadal, i el que durarà! La proba:






I això, encara que no sigui tot del mateix dia, és una petita mostra de tot el que es pot trobar pel carrer passejant durant 10 minuts.
Si és que com deia el nostre bon amic noruec o danés, voluntari treient les llums de nadal del cementiri, fa una setmana: "Estan bojos els islandesos, que no ho veuen que ja fa mesos que s'ha acabat el Nadal, guaiteu tot lo que he tret del cementiri i més que n'hi ha. Si ens falten voluntaris per a netejar-lo! Eh!?".

De fet ja en seria d'original això d'anar de volunari a netejar els cementiris de Reykjavík de coses de Nadal, a mig abril.

Segur que seria l'única catalana que ho hagués fet mai!

Si no visqués a l'altra punta de Reykjavík amb alguna cosa més, per minuscula que fos, a fer, i aniria encantada eh!

2 comentaris:

  1. Oh, doncs sí, que verd! Ottawa és marró, ara :P Tanta feina hi ha a treure les llums de Nadal del cementiri? Però què hi posen!

    ResponElimina
  2. Més que feina per la quantitat, lo que passa és que les posen i després no les treuen i els pobres voluntaris noruecs(o danesos), amb poca feina, després les han de treure.

    ResponElimina